Publikavimo data: 2024-06-12
Svogūnai ir krapai žiemai
Kaip išsaugoti šviežių prieskoninių žolelių skonį žiemai ir naudoti jas visus metus? Įdėkite jų į sriubą, salotas ir antruosius patiekalus. Žiemai marinuokite svogūnus ir krapus, naudodami tik druską. O žalumynai jus džiugins visus metus. Žalumynai suteiks patiekalams spalvų, pagerins ir paįvairins skonį. Taip pat suteiks jūsų organizmui būtinų vitaminų, kurių taip trūksta žiemą. Be to, tai apsaugos jus nuo peršalimo ligų. Visa tai gausite gamindami šį patiekalą. Primins jums saulėtą vasarą.
Žingsnis 1
Svogūnus ir krapus supjaustykite ryšulėliais. Smulkiai supjaustykite, nupjaukite krapų kotelius, mums jų nereikia. Minkštas šakeles smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Perdėkite smulkiai supjaustytas žoleles į stiklainį ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustytas žoleles pabarstykite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoštą mišinį gerai užkimškite šaukštu ir uždarykite stiklainį. Žalumynus laikykite šaldytuve ir naudokite, kaip nurodyta.
Kategorijos