Svogūnai ir krapai žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Svogūnai ir krapai žiemai

Kaip išsaugoti šviežių prieskoninių žolelių skonį žiemai ir naudoti jas visus metus? Įdėkite jų į sriubą, salotas ir antruosius patiekalus. Žiemai marinuokite svogūnus ir krapus, naudodami tik druską. O žalumynai jus džiugins visus metus. Žalumynai suteiks patiekalams spalvų, pagerins ir paįvairins skonį. Taip pat suteiks jūsų organizmui būtinų vitaminų, kurių taip trūksta žiemą. Be to, tai apsaugos jus nuo peršalimo ligų. Visa tai gausite gamindami šį patiekalą. Primins jums saulėtą vasarą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
20 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnai ir krapai žiemai Žingsnis 1
Svogūnus ir krapus supjaustykite ryšulėliais. Smulkiai supjaustykite, nupjaukite krapų kotelius, mums jų nereikia. Minkštas šakeles smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Svogūnai ir krapai žiemai Žingsnis 2
Perdėkite smulkiai supjaustytas žoleles į stiklainį ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Svogūnai ir krapai žiemai Žingsnis 3
Smulkiai supjaustytas žoleles pabarstykite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Svogūnai ir krapai žiemai Žingsnis 4
Paruoštą mišinį gerai užkimškite šaukštu ir uždarykite stiklainį. Žalumynus laikykite šaldytuve ir naudokite, kaip nurodyta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos