Svogūnų mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Svogūnų mėsa

Ši nerealiai minkšta mėsa iškrenta iš kiekvieno burnos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnų mėsa Žingsnis 1
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir česnaką, 2 minutes pakaitinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Svogūnų mėsa Žingsnis 2
Apskrudinkite mėsą.

Žingsnis 3

Svogūnų mėsa Žingsnis 3
Išimkite česnaką, padidinkite kaitrą, sudėkite mėsą, druską ir pipirus. Apkepkite iš vienos pusės, sumažinkite ugnį, sudėkite svogūną.

Žingsnis 4

Svogūnų mėsa Žingsnis 4
Uždenkite dangčiu ir virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos