Publikavimo data: 2024-04-01
Svogūnų paplotėliai
Tai įdomus apkepų receptas. Svogūnų paplotėlius galima patiekti be jokių priedų. Patys jie būna labai minkšti, sultingi, įdomaus aromato ir skonio. Tuo pat metu bulvytės visai nekvepia svogūnais. Fritas galima patiekti ne tik pusryčiams, bet ir kaip užkandį po pietų.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir susmulkinkite blenderiu.
Žingsnis 2
Į gautą mišinį įmaišykite miltus, kiaušinį, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Į keptuvę atsargiai dėkite bet kokios formos paplotėlius. Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės.
Kategorijos