Svogūnų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Svogūnų paplotėliai

Svogūnų trapučiai yra labai lengvai paruošiamas ir labai subtilus užkandis, kuriam nereikia daug pinigų. Svogūnų apkepai būna švelnūs, kepant svogūnai praranda aštrų skonį ir tampa saldūs. Labai patogus receptas, kai neturite laiko, bet norite pradžiuginti artimuosius skaniu patiekalu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnų paplotėliai Žingsnis 1
Į gilų dubenį suberkite nedideliais gabalėliais supjaustytą svogūną, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Svogūnų paplotėliai Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite. Gautą masę siųskite į įkaitintą keptuvę su aliejumi po 1 valgomąjį šaukštą, formuokite paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę plutelę. Svogūnų paplotėliai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos