Publikavimo data: 2024-06-23
Svogūnų paplotėliai
Svogūnų trapučiai yra labai lengvai paruošiamas ir labai subtilus užkandis, kuriam nereikia daug pinigų. Svogūnų apkepai būna švelnūs, kepant svogūnai praranda aštrų skonį ir tampa saldūs. Labai patogus receptas, kai neturite laiko, bet norite pradžiuginti artimuosius skaniu patiekalu.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį suberkite nedideliais gabalėliais supjaustytą svogūną, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite. Gautą masę siųskite į įkaitintą keptuvę su aliejumi po 1 valgomąjį šaukštą, formuokite paplotėlius ir kepkite iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę plutelę. Svogūnų paplotėliai paruošti.
Kategorijos