Publikavimo data: 2024-06-22
Svogūnų sriubos kremas
Klasikinio prancūziško svogūnų patiekalo variacija. Kreminės sriubos pavidalo, į kurią pridėta grietinėlės, patiekalas yra dar skanesnis.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais, pakepinkite augaliniame aliejuje, sudėkite smulkintą česnaką ir truputį sviesto. Supilkite vištienos sultinį ir troškinkite jame svogūnus, kol suminkštės, periodiškai papildydami sultinį.
Žingsnis 2
Įdėkite porą čiobrelių šakelių ir palikite troškintis.
Žingsnis 3
Išimkite čiobrelius, perkelkite svogūnus į puodą, supilkite vištienos sultinį ir grietinėlę. Pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Paruoškite užtepėlę: svieste pakepinkite miltus. Į svogūnus įpilkite truputį raugo, išmaišykite. Iš dalies sutrinkite svogūnų sriubą, palikdami dalį svogūnų.
Kategorijos