Svogūnų sriubos kremas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Svogūnų sriubos kremas

Klasikinio prancūziško svogūnų patiekalo variacija. Kreminės sriubos pavidalo, į kurią pridėta grietinėlės, patiekalas yra dar skanesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų sriubos kremas Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais, pakepinkite augaliniame aliejuje, sudėkite smulkintą česnaką ir truputį sviesto. Supilkite vištienos sultinį ir troškinkite jame svogūnus, kol suminkštės, periodiškai papildydami sultinį.

Žingsnis 2

Svogūnų sriubos kremas Žingsnis 2
Įdėkite porą čiobrelių šakelių ir palikite troškintis.

Žingsnis 3

Svogūnų sriubos kremas Žingsnis 3
Išimkite čiobrelius, perkelkite svogūnus į puodą, supilkite vištienos sultinį ir grietinėlę. Pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Svogūnų sriubos kremas Žingsnis 4
Paruoškite užtepėlę: svieste pakepinkite miltus. Į svogūnus įpilkite truputį raugo, išmaišykite. Iš dalies sutrinkite svogūnų sriubą, palikdami dalį svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos