Publikavimo data: 2025-08-19
Tai mano tėčio receptas.
Geriausia sriuba, kokią kada nors esu gaminęs, labai soti, paprastai ją gamina mano tėtis, kuris išmokė mane gaminti taip pat gerai, kaip ir jis.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 3
Perkelkite mėsą į puodą ir pradėkite virti.
Žingsnis 4
Pasūdome vandenį ir toliau verdame mėsą.
Žingsnis 5
Morkas supjaustykite griežinėliais, prieš tai jas nulupę.
Žingsnis 6
Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Į mėsą supilkite bulves, pirmiausia jas reikia supilti po mėsos, kad spėtų išvirti.
Žingsnis 9
Perkelkite morkas ir svogūnus į keptuvę ir supilkite aliejų.
Žingsnis 10
Apkepkite morkas ir svogūnus, įberkite maltų pipirų.
Žingsnis 11
Sudėkite pomidorų pastą ir išjunkite keptuvę.
Žingsnis 12
Supilkite kopūstus, nes jie verda mažiausiai laiko.
Žingsnis 13
Kai kopūstai ir visa kita išvirs, sudėkite kepinius.
Žingsnis 14
Taip pat įberkite lauro lapelį, kad būtų aromatingesnis.
Žingsnis 15
Įdėkite česnako ir petražolių, galite įdėti džiovintų česnakų.
Kategorijos