Tailandietiška Tom Yum sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Aštri ir švelni jūros gėrybių sriuba nepaliks abejingų. Puikus visų skonių derinys: saldus, rūgštus, aštrus ir sūrus - toks yra visos Azijos virtuvės ypatumas!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 1
Užvirkite ryžius, o tuo metu supjaustykite grybus griežinėliais ir sudėkite juos į keptuvę.

Žingsnis 2

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 3

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 3
Nulupkite krevetes nuo kiautų ir vidurių ir sudėkite jas į tą pačią keptuvę.

Žingsnis 4

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 4
Supilkite kokosų pieną, galite šiek tiek atskiesti vandeniu arba žuvies sultiniu, maždaug 1:2 (400 ml pieno - 200 ml vandens).

Žingsnis 5

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 5
Įpilkite "Tom Yum" pastos ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 6
Virkite ant silpnos ugnies, kol užvirs, įpilkite laimo sulčių, įberkite druskos, šiek tiek cukraus rūgštingumui sušvelninti, galite įberti aitriosios paprikos prieskoniams pagardinti.

Žingsnis 7

Tailandietiška Tom Yum sriuba Žingsnis 7
Galiausiai suberkite susmulkintas kalendras ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, česnakų sezonas, jūros gėrybių sriubos, tom yam, Azijos sriubos, receptų knyga, midijų sriubos, kokosų pieno sriubos, tom yam su kokosų pienu, tom yam su kokosų pienu, tom yam su midijomis

Kategorijos