Publikavimo data: 2025-08-17
Tailandietiška Tom Yum sriuba
Aštri ir švelni jūros gėrybių sriuba nepaliks abejingų. Puikus visų skonių derinys: saldus, rūgštus, aštrus ir sūrus - toks yra visos Azijos virtuvės ypatumas!
Žingsnis 1
Užvirkite ryžius, o tuo metu supjaustykite grybus griežinėliais ir sudėkite juos į keptuvę.
Žingsnis 2
Lašišą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 3
Nulupkite krevetes nuo kiautų ir vidurių ir sudėkite jas į tą pačią keptuvę.
Žingsnis 4
Supilkite kokosų pieną, galite šiek tiek atskiesti vandeniu arba žuvies sultiniu, maždaug 1:2 (400 ml pieno - 200 ml vandens).
Žingsnis 5
Įpilkite "Tom Yum" pastos ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Virkite ant silpnos ugnies, kol užvirs, įpilkite laimo sulčių, įberkite druskos, šiek tiek cukraus rūgštingumui sušvelninti, galite įberti aitriosios paprikos prieskoniams pagardinti.
Žingsnis 7
Galiausiai suberkite susmulkintas kalendras ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos