Publikavimo data: 2024-03-30
Tom Yam sriuba su krevetėmis
Rusijos turistų pamėgtame Tailande yra vienas tradicinis patiekalas, kurio paragavę žmonės pasidalija į dvi grupes. Vieni jį įsimyli, o kiti siunčia į kategoriją "niekada daugiau". Tai aštri tom yum sriuba. Tradiciškai ji ruošiama su jūros gėrybėmis, tačiau yra ir kitų variantų. Namuose Tom Yam sriubą su krevetėmis galima paruošti greitai.
Žingsnis 1
Išvirkite sriubą. Į puodą storu dugnu supilkite aliejų. Įkaitinkite jį. Sudėkite svogūnus, pomidorus ir česnakus. Kepkite 3 minutes. Supilkite vandenį ir užvirinkite. Įpilkite "Tom Yum" pastos ir išmaišykite. Iš karto sudėkite grybus ir krevetes. Virkite sriubą 4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos