Tom Yam sriuba su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tom Yam sriuba su krevetėmis

Rusijos turistų pamėgtame Tailande yra vienas tradicinis patiekalas, kurio paragavę žmonės pasidalija į dvi grupes. Vieni jį įsimyli, o kiti siunčia į kategoriją "niekada daugiau". Tai aštri tom yum sriuba. Tradiciškai ji ruošiama su jūros gėrybėmis, tačiau yra ir kitų variantų. Namuose Tom Yam sriubą su krevetėmis galima paruošti greitai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Tom Yam sriuba su krevetėmis Žingsnis 1
Išvirkite sriubą. Į puodą storu dugnu supilkite aliejų. Įkaitinkite jį. Sudėkite svogūnus, pomidorus ir česnakus. Kepkite 3 minutes. Supilkite vandenį ir užvirinkite. Įpilkite "Tom Yum" pastos ir išmaišykite. Iš karto sudėkite grybus ir krevetes. Virkite sriubą 4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, įspūdingas receptas, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 15 minučių, aistringai, pietūs, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių sriubos, Naujųjų metų išvakarių šventė, Svečiams, tom yam, Azijietiškos sriubos, midijų sriubos, kokosų pieno sriubos, Tom Yam su kokosų pienu., tom batatai su midijomis, grybų tom jams

Kategorijos