Publikavimo data: 2024-03-30
Tom Yam sriuba
Kai norite ko nors egzotiško, bet labai paprasto, gelbsti klasikinė Tom Yam sriuba iš Tailando. Šis aštrus, pikantiškas, aromatingas Tailando virtuvės atstovas, pasirodo, tėvynėje laikomas virtomis aštriomis tailandietiškomis salotomis. Privalomas tailandietiško patiekalo ingredientas - kokosų pienas.
Žingsnis 1
Paruoškite "Tom Yum". Įpilkite į puodą virtą vištienos sultinį ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, sudėkite imbierą, laimo lapus ir citrinžolę. Virkite 5 minutes. Sudėkite sriubos pastą, gerai išmaišykite. Toliau virkite ant vidutinės ugnies 2 minutes. Kitame etape supilkite žuvies padažą, suberkite cukrų. Virkite 2 minutes. Tada į puodą siųskite krevetes, grybus, aitriąją papriką ir kokosų pieną. Užvirinkite sriubą. Supilkite šviežiai išspaustas citrinos sultis ir pabarstykite kalendromis. Užvirinkite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos