Tom Yum sriuba su kokosų pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Tom Yum sriuba su kokosų pienu

Azijos šalių tradicinė virtuvė yra aštri ir pikantiška. Ir taip yra ne tik dėl priežasties. Maždaug XVI a. europiečiai į Aziją atvežė aitriųjų paprikų. Vietiniai gyventojai netrukus suprato, kad jos leidžia daug ilgiau išlaikyti maistą net karštame ir drėgname klimate. Klasikinę Tom Yam sriubą su kokosų pienu galima pasigaminti ir namuose.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tom Yum sriuba su kokosų pienu Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite česnaką. Išmaišykite. Maišytuvo dubenyje sumaišykite kepintą česnaką ir aitriąsias paprikas. Supilkite mišinį į keptuvę. Virkite 10 sekundžių. Tada sudėkite laimo žievelę, citrinos sultis, imbierą ir cukrų. Kruopščiai išmaišykite. Troškinkite pastą ant silpnos ugnies 5 minutes.

Žingsnis 2

Tom Yum sriuba su kokosų pienu Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Išvirusį vištienos sultinį supilkite į gilų puodą. Kaitinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite kokosų pieną ir makaronus. Palikite virti 2 minutes, nuolat maišydami. Supilkite grybus ir krevetes. Virkite 3 minutes. Įmaišykite kalendras ir palikite 5 minutes, kad pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos