Tamsaus romo gabalėlis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tamsaus romo gabalėlis

Kotletus su tamsiuoju romu galima vadinti tankiais, sotiais, vadinamaisiais "vyriškais" patiekalais. Alkoholyje marinuota mėsa tampa minkštesnė ir įgauna sodrų skonį. Paruošti kotletus nėra sudėtinga, tačiau svarbu laikytis svarbių taisyklių. Pirma, rinkitės šviežią mėsą, ji turi būti šviesiai rausvos spalvos. Antra, kiaulieną reikia pjaustyti griežtai skersai pluošto, kad jos storis būtų ne didesnis kaip 1,5 cm. Trečia, mėsą būtina apskrudinti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Tamsaus romo gabalėlis Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sudėkite kotletus į dubenį ir užpilkite 2 valgomaisiais šaukštais tamsaus romo. Suberkite sausas Provanso žoleles, druską ir pipirus ir išmaišykite. Palikite mėsą marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Tamsaus romo gabalėlis Žingsnis 2
Apkepkite marinuotus kotletus. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ir supilkite aliejų. Ant įkaitusios keptuvės sudėkite kotletus. Vieną pusę kepkite 2-3 minutes, apverskite, įpilkite į keptuvę 1 valgomąjį šaukštą romo ir kepkite toliau, kol mėsa iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos