Tarkuoti ridikėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Tarkuoti ridikėliai

Labai paprastos ir skanios salotos, kurios bus puiki įprastų korėjietiškų morkų ar raugintų kopūstų alternatyva. Kadangi jos termiškai neapdorotos, jose išlieka visos naudingosios medžiagos, vitaminai ir mikroelementai. Eksperimentuodami su padažais galite patys koreguoti skonio atspalvius, kad rastumėte receptą, puikiai atitinkantį jūsų skonį!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
1 kcal.
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Tarkuoti ridikėliai Žingsnis 1
Nulupkite ridikėlius nuo odelės ir juos sutarkuokite.

Žingsnis 2

Tarkuoti ridikėliai Žingsnis 2
Perkelkite tarkuotus ridikėlius į gilų dubenį ir palikite 10 minučių, kad išsiskirtų sultys.

Žingsnis 3

Tarkuoti ridikėliai Žingsnis 3
Iš ridikėlių išspauskite sultis ir perkelkite juos į kitą dubenį. Salotas apšlakstykite citrinos sultimis, pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Skanios ir sveikos salotos paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos