Publikavimo data: 2025-08-20
Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu
Tartaletės - tai nedideli tešlos krepšeliai, kuriuos galima pripildyti bet kokiu įdaru, svarbiausia, kad ingredientai tarpusavyje derėtų ir papildytų vienas kitą. Jie atrodo estetiškai, todėl puikiai tiks ant šventinio stalo. Sutaupykite laiko rinkdamiesi jau paruoštus tartaletus. Tereikia susmulkinti daržoves, prieskonines žoleles ir karbonadą, pridėti tarkuoto sūrio ir alyvuogių gabalėlių ir išdėlioti užkandį krepšeliuose. Traškus pagrindas ir subtilus įdaras viduje pažadins receptorius prieš pagrindinius patiekalus.
Žingsnis 1
Agurką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 3
Visus ingredientus sudėkite į dubenį, dvi skilteles česnako perbraukite per česnako presą.
Žingsnis 4
Sudėkite majonezą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Paskirstykite įdarą į krepšelius, šiek tiek apibarstydami juos perimetru.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami papuoškite alyvuogėmis.
Kategorijos