Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu

Tartaletės - tai nedideli tešlos krepšeliai, kuriuos galima pripildyti bet kokiu įdaru, svarbiausia, kad ingredientai tarpusavyje derėtų ir papildytų vienas kitą. Jie atrodo estetiškai, todėl puikiai tiks ant šventinio stalo. Sutaupykite laiko rinkdamiesi jau paruoštus tartaletus. Tereikia susmulkinti daržoves, prieskonines žoleles ir karbonadą, pridėti tarkuoto sūrio ir alyvuogių gabalėlių ir išdėlioti užkandį krepšeliuose. Traškus pagrindas ir subtilus įdaras viduje pažadins receptorius prieš pagrindinius patiekalus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu Žingsnis 1
Agurką supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 3

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu Žingsnis 3
Visus ingredientus sudėkite į dubenį, dvi skilteles česnako perbraukite per česnako presą.

Žingsnis 4

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu Žingsnis 4
Sudėkite majonezą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu Žingsnis 5
Paskirstykite įdarą į krepšelius, šiek tiek apibarstydami juos perimetru.

Žingsnis 6

Tartaletės, keptos su karbonadu ir sūriu Žingsnis 6
Prieš patiekdami papuoškite alyvuogėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos