Publikavimo data: 2024-06-15
Tartaletės su avokadais, varškės sūriu ir lašiša
Tartaletės su avokadais, varškės sūriu ir lašiša - išskirtinis šventinio stalo patiekalas. Viskas dėl jų išvaizdos ir puikaus ingredientų derinio. Viso to paruošimas neužims daug laiko, paruoštų smėlio tešlos krepšelių rasite bet kuriame prekybos centre, o įdarą galima greitai paruošti iš nedidelio turimų produktų rinkinio.
Žingsnis 1
Supjaustykite avokadą griežinėliais ir sudėkite minkštimą į lėkštę. Sutrinkite šakute ir įpilkite pusės citrinos sulčių, kad nepatamsėtų. Avokadų masę sumaišykite su varške iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paimkite nedidelį šaukštą ir kiekvieną tartaletę pripildykite mišinio. Išimkite lašišą iš šaldiklio, ji turėtų būti tvirtesnė, ir supjaustykite ją plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Žuvies filė gabalėlius susukite į rožės formą ir uždėkite ant tartaletės, o valgomas gėles papuoškite agurkų lapeliais. Į didelę plokščią lėkštę sudėkite salotų ir petražolių lapus ir ant jų išdėliokite tartaletes.
Kategorijos