Publikavimo data: 2025-08-18
Tartaletės su bulvėmis, sūriu ir česnakais
Tartaletės - puikus užkandis šventiniam stalui ar švediškam stalui. Šis patiekalas išpopuliarėjo dėl paprasto paruošimo ir didelės variacijų įvairovės. Įdaras gali būti labai įvairus: mėsa, daržovės, žuvis, paukštiena, grybai ir daug kitų. Siūlome jums skanių ir sočių tartaletų su bulvėmis, sūriu ir česnaku receptą. Patiekalui paruošti reikės minimalaus ingredientų rinkinio. Galite naudoti bet kokios rūšies tartaletes: smėlio, sluoksniuotos arba paprastos tešlos.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Bulves supjaustykite nedideliais savavališkais gabalėliais, kad būtų lengviau jas susmulkinti.
Žingsnis 2
Bulves ir sūrį sudėkite į gilų dubenį. Įspauskite porą skiltelių česnako. Pagal skonį pagardinkite druska ir sutrinkite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Gautą įdarą paskirstykite į tartaletes.
Žingsnis 4
Tartaletės su bulvėmis, sūriu ir česnakais paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos