Publikavimo data: 2025-08-17
Tartaletės su bulvių koše
Tartaletės yra universalus užkandis bet kokiai šventei, nesvarbu, ar tai būtų visuomeninis susitikimas, ar šeimos šventė. Tartaletės gaminamos iš įvairių rūšių tešlos: sluoksniuotos, neraugintos, smėlinės. Įdaras gali būti labai įvairus: mėsa, vištiena, žuvis, daržovės, grybai, vaisiai ir kt. Tartaletės gali būti įdarytos net salotų likučiais. Šiame recepte siūlome paprastą tartaletų su bulvių koše ir česnaku variantą. Patiekalas nebrangus ir lengvai pagaminamas.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais atsitiktiniais gabalėliais ir sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite sviesto. Česnako skilteles išspauskite per presą arba sutarkuokite smulkia tarka. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir sutrinkite plaktuvu iki vientisos tyrės konsistencijos.
Žingsnis 2
Gautą įdarą paskirstykite į tartaletes.
Žingsnis 3
Tartaletės su bulvių koše paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos