Publikavimo data: 2025-08-17
Tartaletės su grybais ir putpelių kiaušiniais
Žodis "tartlet" yra mažybinis žodžio "tarte", kuris išvertus iš prancūzų kalbos reiškia "pyragas", pavadinimas. Miniatiūriniai krepšeliai yra nepakeičiamas užkandis, kuris papuoš bet kokį stalą. Jie yra neutralaus skonio, todėl juos galima lengvai derinti su įvairiais produktais. Tartaletės būna įvairių formų ir dydžių. Mažiausi iš jų skirti "vienam kąsniui".
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir lengvai apkepkite grybus. Paimkite gilų indą ir sudėkite į jį grybus, morkas, žirnelius. Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Įdarykite ir iškepkite tartaletes. Įdarykite tartaletes įdaru ir ant viršaus užtepkite žalio putpelių kiaušinio. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite ant jos tartaletes ir kepkite 5-10 minučių.
Kategorijos