Publikavimo data: 2025-08-19
Tartaletės su karbonadu ir paprikomis
Tartaletės dažnai ruošiamos kaip užkandžių patiekalas. Tai suprantama, nes šie nedideli krepšeliai su įvairiais įdarais traukia akį, o jų skonis sukuria nuotaiką tolesnei vakarienei. Krepšelius galima imti jau paruoštus, svarbiausia, kad jie būtų pagaminti iš neraugintos tešlos. Šiame recepto variante pateikiamas gaivus raudonųjų paprikų derinys su žolelėmis ir sultingu karbonadu. Sūris veikia kaip rišamoji sudedamoji dalis ir suteikia kreminio skonio. Papuoškite graikiniais riešutais ir patiekite.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į dubenį, įpilkite majonezo padažo.
Žingsnis 4
Įdarą gerai sumaišykite su padažu.
Žingsnis 5
Paskirstykite įdarą į krepšelius, šiek tiek apibarstydami juos perimetru.
Žingsnis 6
Prieš patiekdami papuoškite šviežiais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos