Publikavimo data: 2024-04-02
Tartaletės su konservuotu tunu
Tartaletės su įdaru - puiki idėja švediško stalo ar šventės metu. Yra labai paprastas tartaletų receptas su konservuotu tunu, kiaušiniais, svogūnais ir sūriu. Šių ingredientų derinys patiekalui suteikia pikantiško skonio. Rinkdamiesi tuno konservus atkreipkite dėmesį į skardinę: pagal GOST joje turi būti tik žuvis ir druska. Rinkitės bet kokį kietąjį sūrį, tačiau įsitikinkite, kad jis šviežias - paviršius turi būti natūralios spalvos, be deformacijų ir įlenkimų.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite ant krekerio. Svogūną sutarkuokite ant tarkavimo grotelių. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, svogūną ir tuną. Sutarkuokite sūrį. Sūrį sudėkite į tuną, kiaušinius ir svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdarą apliekite majonezu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Tolygiai pripildykite tartaletes įdaro. Ant viršaus pabarstykite smulkiai pjaustytais krapais ir patiekite.
Kategorijos