Publikavimo data: 2024-04-06
Tartaletės su menkės kepenėlėmis ir sūriu
Menkių kepenėlių tartaletės - skanus užkandis tiems, kurie įpratę skaičiuoti kalorijas ir laikytis sveikos mitybos. Produkte yra daug svarbių medžiagų ir mikroelementų. Tarp naudingųjų savybių - imuninės ir nervų sistemų apsauga. Tartaletės su menke paruošiamos per kelias minutes ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Rinkdamiesi menkės kepenėles, atkreipkite dėmesį į produkto sudėtį. Jame neturėtų būti dažiklių ir stabilizatorių. Priešingu atveju tokia menkė neduos naudos sveikatai.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų įdarą. Kiaušinių baltymus ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Paimkite menkės kepenėles ir sutrinkite jas šakute. Produktus gerai išmaišykite ir užpilkite majonezu.
Žingsnis 2
Įdarykite pyragėlius. Į smėlio krepšelius sudėkite salotų mišinį, ant viršaus pabarstykite smulkintą kiaušinio trynį ir žaliuosius svogūnus.
Kategorijos