Tartaletės su raudonaisiais ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Tartaletės su raudonaisiais ikrais

Tartaletės su raudonaisiais ikrais - klasikinis šventinio stalo patiekalas. Egzistuoja versija, kad pirmą kartą tartaletės paminėtos 1390 m., kai valdė Ričardas II. Tiesa, tada patiekalas buvo atviro pyrago formos. Mini krepšelių pavidalu jis pradėtas patiekti XX a. pradžioje. Kulinarai sugalvojo šimtus įvairiausių įdarų, tarp jų ir gardžių tartaletų su raudonaisiais ikrais receptą. Kokybiški ikrai indeliuose pakratyti "negurgžda". Atkreipkite dėmesį į produkto pakavimo datą: spalio-gruodžio mėnesiais, žuvų neršto laikotarpiu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
505 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
48 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.46/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartaletės su raudonaisiais ikrais Žingsnis 1
Paruoštus tartaletinius paplotėlius pripildykite įdaro. Mažu šaukšteliu ištirpintą sviestą paskirstykite į mini krepšelius. Ant viršaus atsargiai užtepkite raudonųjų ikrų. Stenkitės, kad kiaušiniai tolygiai gulėtų ant sviesto. Tai suteiks patiekalui tvarkingą ir išskirtinę išvaizdą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos