Publikavimo data: 2024-03-29
Tartaletės su raudonaisiais ikrais
Tartaletės su raudonaisiais ikrais - klasikinis šventinio stalo patiekalas. Egzistuoja versija, kad pirmą kartą tartaletės paminėtos 1390 m., kai valdė Ričardas II. Tiesa, tada patiekalas buvo atviro pyrago formos. Mini krepšelių pavidalu jis pradėtas patiekti XX a. pradžioje. Kulinarai sugalvojo šimtus įvairiausių įdarų, tarp jų ir gardžių tartaletų su raudonaisiais ikrais receptą. Kokybiški ikrai indeliuose pakratyti "negurgžda". Atkreipkite dėmesį į produkto pakavimo datą: spalio-gruodžio mėnesiais, žuvų neršto laikotarpiu.
Žingsnis 1
Paruoštus tartaletinius paplotėlius pripildykite įdaro. Mažu šaukšteliu ištirpintą sviestą paskirstykite į mini krepšelius. Ant viršaus atsargiai užtepkite raudonųjų ikrų. Stenkitės, kad kiaušiniai tolygiai gulėtų ant sviesto. Tai suteiks patiekalui tvarkingą ir išskirtinę išvaizdą.
Kategorijos