Tartaletės su šprotais ir grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Tartaletės su šprotais ir grietinėlės sūriu

Kreminiu sūriu, šprotais ir marinuotais agurkais įdarytose tartaletėse visi ingredientai papildo vienas kitą ir padeda jiems atsiskleisti iš netikėtos pusės. Šis užkandis tiks per bet kokią šventę - banketą ar šeimos vakarienę. Įdaras tartaletėje pasiskirsto tolygiai, be to, nesitepa rankos, todėl šis patiekalas optimaliai tinka švediškam stalui.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartaletės su šprotais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite kreminį sūrį, smulkintus šprotus, marinuotus agurkus ir česnaką. Gerai išmaišykite, kad kiekvieno ingrediento skonis tolygiai pasiskirstytų visame įdare.

Žingsnis 2

Tartaletės su šprotais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Kiekvieną tartaletę aptepkite paruoštu įdaru - iki pat krašto arba nedideliu gabalėliu.

Žingsnis 3

Tartaletės su šprotais ir grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Papuoškite pyragėlius petražolių šakelėmis arba mažais krapų ryšulėliais ir patiekite - neįprasto skonio užkandis su prieskoniais jau paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos