Publikavimo data: 2024-03-31
Tartaletės su šprotais ir grietinėlės sūriu
Kreminiu sūriu, šprotais ir marinuotais agurkais įdarytose tartaletėse visi ingredientai papildo vienas kitą ir padeda jiems atsiskleisti iš netikėtos pusės. Šis užkandis tiks per bet kokią šventę - banketą ar šeimos vakarienę. Įdaras tartaletėje pasiskirsto tolygiai, be to, nesitepa rankos, todėl šis patiekalas optimaliai tinka švediškam stalui.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite kreminį sūrį, smulkintus šprotus, marinuotus agurkus ir česnaką. Gerai išmaišykite, kad kiekvieno ingrediento skonis tolygiai pasiskirstytų visame įdare.
Žingsnis 2
Kiekvieną tartaletę aptepkite paruoštu įdaru - iki pat krašto arba nedideliu gabalėliu.
Žingsnis 3
Papuoškite pyragėlius petražolių šakelėmis arba mažais krapų ryšulėliais ir patiekite - neįprasto skonio užkandis su prieskoniais jau paruoštas!
Kategorijos