Tartaletės su švelniu tuno ir varškės įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Tartaletės su švelniu tuno ir varškės įdaru

Joks šventinis stalas neapsieina be šaltų užkandžių. Jų yra labai daug ir įvairių. Labai gražiai atrodo tartaletės su įvairiais įdarais. Tuno derinys su varške patiekalui suteikia švelnumo, o sūdyti agurkai, majonezo padažas su česnaku - lengvo pikantiškumo. Užkandis pasirodo esąs išskirtinis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Tartaletės su švelniu tuno ir varškės įdaru Žingsnis 1
Česnakus išspauskite per presą. Sūdytą agurką supjaustykite mažais kubeliais. Tuną sutrinkite šakute, sudėkite varškę ir kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 2

Tartaletės su švelniu tuno ir varškės įdaru Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus (tuną su sūriu, česnaką, agurką), druską, pipirus, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Įdarą sudėkite į tartaletes ir užberkite raudonaisiais ikrais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos