Publikavimo data: 2025-08-19
Tartaletės su švelniu tuno ir varškės įdaru
Joks šventinis stalas neapsieina be šaltų užkandžių. Jų yra labai daug ir įvairių. Labai gražiai atrodo tartaletės su įvairiais įdarais. Tuno derinys su varške patiekalui suteikia švelnumo, o sūdyti agurkai, majonezo padažas su česnaku - lengvo pikantiškumo. Užkandis pasirodo esąs išskirtinis.
Žingsnis 1
Česnakus išspauskite per presą. Sūdytą agurką supjaustykite mažais kubeliais. Tuną sutrinkite šakute, sudėkite varškę ir kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite paruoštus produktus (tuną su sūriu, česnaką, agurką), druską, pipirus, užpilkite majonezu ir išmaišykite. Įdarą sudėkite į tartaletes ir užberkite raudonaisiais ikrais.
Kategorijos