Tartaletės su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Tartaletės su varške

Varškės tartaletė nebūtinai turi būti saldus užkandis. Yra labai paprastas įdaro iš varškės, žolelių ir česnakų receptas. Varškės įdaras tartaletėms išeis skanus, sotus ir sveikas. O česnakai suteiks patiekalui šiek tiek aštrumo ir pikantiškumo. Būtinai naudokite šviežią varškę - ji turi būti trapi, sniego baltumo ir maloniai kvepėti. Naminės varškės geriau pirkti turguje, o ne parduotuvėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Tartaletės su varške Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į atskirą dubenį. Susmulkinkite česnaką. Į varškę sudėkite česnaką, smulkintus krapus ir svogūną. Sudėkite grietinę ir išmaišykite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Tartaletės su varške Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Šaukštu tolygiai paskirstykite įdarą į kiekvieną tartaletę. Papuoškite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos