Publikavimo data: 2024-04-02
Tartaletės su varške
Varškės tartaletė nebūtinai turi būti saldus užkandis. Yra labai paprastas įdaro iš varškės, žolelių ir česnakų receptas. Varškės įdaras tartaletėms išeis skanus, sotus ir sveikas. O česnakai suteiks patiekalui šiek tiek aštrumo ir pikantiškumo. Būtinai naudokite šviežią varškę - ji turi būti trapi, sniego baltumo ir maloniai kvepėti. Naminės varškės geriau pirkti turguje, o ne parduotuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į atskirą dubenį. Susmulkinkite česnaką. Į varškę sudėkite česnaką, smulkintus krapus ir svogūną. Sudėkite grietinę ir išmaišykite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Šaukštu tolygiai paskirstykite įdarą į kiekvieną tartaletę. Papuoškite ir patiekite.
Kategorijos