Publikavimo data: 2024-04-03
Tartaletės su varške
Švelnūs pyragėliai su varške tinka bet kokiai šventei. Pieno produktas puikiai dera su jūros gėrybėmis, mėsos patiekalais, vaisiais ir daržovėmis. Dauguma krepšelių su įdaru gaminimo receptų yra paprasti ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Be tartaletų, reikės varškės sūrio, paprikų ir marinuotų agurkų. Vietoj marinuotų agurkų galite naudoti šviežius agurkus. Tokiu atveju įdarą reikės šiek tiek pasūdyti.
Žingsnis 1
Paruoškite tartaletėms skirtą įdarą. Dalį paprikų supjaustykite mažais kubeliais, likusias - ketvirčiais (papuošimui). Pusę agurkų supjaustykite kuo mažesniais griežinėliais, kitą pusę - plonais apskritimais (taip pat įdarui). Varškę sutrinkite šakute ir sumaišykite su smulkiai supjaustytomis daržovėmis.
Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite įdarą į tartaletes.
Kategorijos