Tartaletės su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Tartaletės su varške

Švelnūs pyragėliai su varške tinka bet kokiai šventei. Pieno produktas puikiai dera su jūros gėrybėmis, mėsos patiekalais, vaisiais ir daržovėmis. Dauguma krepšelių su įdaru gaminimo receptų yra paprasti ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Be tartaletų, reikės varškės sūrio, paprikų ir marinuotų agurkų. Vietoj marinuotų agurkų galite naudoti šviežius agurkus. Tokiu atveju įdarą reikės šiek tiek pasūdyti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Tartaletės su varške Žingsnis 1
Paruoškite tartaletėms skirtą įdarą. Dalį paprikų supjaustykite mažais kubeliais, likusias - ketvirčiais (papuošimui). Pusę agurkų supjaustykite kuo mažesniais griežinėliais, kitą pusę - plonais apskritimais (taip pat įdarui). Varškę sutrinkite šakute ir sumaišykite su smulkiai supjaustytomis daržovėmis.

Žingsnis 2

Tartaletės su varške Žingsnis 2
Šaukštu sudėkite įdarą į tartaletes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos