Publikavimo data: 2024-04-02
Tartaletės su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi
Tartaletės - puikus pasirinkimas švediško stalo stalui. Tartaletų su žuvimi ir varške receptas yra paprastas ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Užtenka laikytis žingsnis po žingsnio pateiktų nurodymų. Užkandžiui reikės lengvai sūdytos lašišos. Tačiau galite naudoti bet kokią kitą raudoną žuvį. Pirkdami atkreipkite dėmesį į gabalėlio pjūvį: jis turi būti lygus, be nuplėštų kraštų. Kokybiškos žuvies spalva turi būti švelniai rausva, o mėsa tvirta. Jei pageidaujate, varškę galima pakeisti grietinėlės sūriu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtą kiaušinį sutarkuokite smulkia tarka, krapus smulkiai sukapokite, varškę pertrinkite per sietelį. Perkelkite produktus į gilų dubenį, sudėkite per presą išspaustą česnaką. Apšlakstykite salotų jogurtu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paskirstykite įdarą į tartaletes, palikdami šiek tiek vietos viršuje.
Žingsnis 3
Tęskite puošybą. Paimkite raudonos žuvies gabalėlį ir supjaustykite jį plonomis plokštelėmis. Suvyniokite ir įdėkite į kiekvieno tartaletės vidų. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais, kiekvieną perpjaukite pusiau. Išdėliokite skilteles aplink žuvies suktinuką aplink krepšelio kraštus.
Kategorijos