Tartaletės su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Tartaletės su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi

Tartaletės - puikus pasirinkimas švediško stalo stalui. Tartaletų su žuvimi ir varške receptas yra paprastas ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Užtenka laikytis žingsnis po žingsnio pateiktų nurodymų. Užkandžiui reikės lengvai sūdytos lašišos. Tačiau galite naudoti bet kokią kitą raudoną žuvį. Pirkdami atkreipkite dėmesį į gabalėlio pjūvį: jis turi būti lygus, be nuplėštų kraštų. Kokybiškos žuvies spalva turi būti švelniai rausva, o mėsa tvirta. Jei pageidaujate, varškę galima pakeisti grietinėlės sūriu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tartaletės su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Virtą kiaušinį sutarkuokite smulkia tarka, krapus smulkiai sukapokite, varškę pertrinkite per sietelį. Perkelkite produktus į gilų dubenį, sudėkite per presą išspaustą česnaką. Apšlakstykite salotų jogurtu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Tartaletės su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi Žingsnis 2
Paskirstykite įdarą į tartaletes, palikdami šiek tiek vietos viršuje.

Žingsnis 3

Tartaletės su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi Žingsnis 3
Tęskite puošybą. Paimkite raudonos žuvies gabalėlį ir supjaustykite jį plonomis plokštelėmis. Suvyniokite ir įdėkite į kiekvieno tartaletės vidų. Agurką supjaustykite plonais griežinėliais, kiekvieną perpjaukite pusiau. Išdėliokite skilteles aplink žuvies suktinuką aplink krepšelio kraštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos