Publikavimo data: 2024-03-29
Tartaletės su vištiena ir grybais
Tartaletės yra universalus užkandis, kurį galima patiekti ir šaltą, ir karštą. Yra daug receptų, kuriuose žingsnis po žingsnio aprašyta, kaip paruošti krepšelius su įdaru. Vieni populiariausių yra tartaletės su vištiena. Norėdami sutaupyti laiko, naudokite paruoštas tartaletų formeles, o įdarui reikės vištienos filė, sūrio, grybų ir grietinėlės. Rinkdamiesi grybus atkreipkite dėmesį į jų išvaizdą. Šviežių grybų kepurėlė turi būti tvirta, baltos arba rudos spalvos, be tamsių dėmių.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos tartaletėms skirtą įdarą. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksinės spalvos. Vištienos filė taip pat smulkiai supjaustykite ir sudėkite ją su svogūnais. Kepkite 10 minučių. Sudėkite smulkiai supjaustytus grybus ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius kepti orkaitėje. Sudėkite formeles ant kepimo skardos, tolygiai paskirstykite įdarą, į kiekvieną įpilkite šiek tiek grietinėlės ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 3
15 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos