Publikavimo data: 2024-03-31
Tartaletės su vištienos filė, grybais ir sūriu
Paprastas ir įspūdingas užkandis, galintis papuošti šventinę puotą. Tinka ir šventei, ir įprastai šeimos vakarienei. Jam nereikia stalo įrankių ir jis neužima daug vietos ant stalo. Patiekalą lengva paruošti ir jam nereikia ypatingų įgūdžių.
Žingsnis 1
Vištieną ir grybus supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į įkaitintą keptuvę, įberkite druskos, prieskonių ir kepkite, kol visiškai iškeps.
Žingsnis 2
Sudėkite majonezą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Išdėliokite paplotėlius, paskirstykite į juos vištienos ir grybų įdarą.
Žingsnis 4
Tolygiai paskirstykite sūrį ant viso įdaro paviršiaus.
Kategorijos