Publikavimo data: 2025-08-18
Tartaletės su vištienos filė ir graikiniais riešutais
Tartaletės laikomos klasikiniu užkandžiu, tinkančiu bet kokiam šventiniam stalui. Tai taip pat puikus užkandis arba, paprasčiau tariant, užkandis prieš pagrindinį ar karštąjį patiekalą. Tartaletų įdaras gali būti visiškai skirtingas ir bet kokio skonio. Vienintelis dalykas, kuris nesikeičia, yra tai, kad tartaletes visada galite paruošti iš anksto ir skirti daugiau laiko pagrindiniam patiekalui.
Žingsnis 1
Graikinius riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad jie nesudegtų. Tuomet leiskite jiems atvėsti ir galiausiai juos smulkiai sukapokite peiliu.
Žingsnis 2
Visus produktus sumaišykite atskirame dubenyje, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir majonezo, gerai išmaišykite faršą.
Žingsnis 3
Prieš pat patiekiant įdėkite paruoštą įdarą į pyragėlius ir apibarstykite sūriu. Jei norite, papuoškite petražolių šakelėmis.
Kategorijos