Tatariška kiauliena azu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tatariška kiauliena azu

Azu yra tradicinis totorių patiekalas, kurį sudaro mėsos, dažniausiai ėrienos, gabaliukai ir troškintos daržovės. Receptui taip pat naudojami grikiai, todėl patiekalas yra sotus. Taigi azu su grikiais gali būti patiekiamas kaip sotūs pietūs arba vakarienė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tatariška kiauliena azu Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir 5 minutes kepkite kiaulienos gabalėlius ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite smulkintą svogūną, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Tatariška kiauliena azu Žingsnis 2
Tada sudėkite agurkus, troškinkite 5 minutes, įpilkite pomidorų pastos. Viską pabarstykite prieskoniais, įpilkite nedidelį kiekį vandens, gerai išmaišykite ir palikite troškintis po uždaru dangčiu dar 15-20 minučių. Sudėkite grikius ir mėsą į lėkštę ir pabarstykite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos