Publikavimo data: 2024-06-15
Tatariška kiauliena azu
Azu yra tradicinis totorių patiekalas, kurį sudaro mėsos, dažniausiai ėrienos, gabaliukai ir troškintos daržovės. Receptui taip pat naudojami grikiai, todėl patiekalas yra sotus. Taigi azu su grikiais gali būti patiekiamas kaip sotūs pietūs arba vakarienė.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir 5 minutes kepkite kiaulienos gabalėlius ant vidutinės ugnies. Tada sudėkite smulkintą svogūną, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Tada sudėkite agurkus, troškinkite 5 minutes, įpilkite pomidorų pastos. Viską pabarstykite prieskoniais, įpilkite nedidelį kiekį vandens, gerai išmaišykite ir palikite troškintis po uždaru dangčiu dar 15-20 minučių. Sudėkite grikius ir mėsą į lėkštę ir pabarstykite žolelėmis.
Kategorijos