Tatariškas azu su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tatariškas azu su grybais

Totorių patiekalas azu gali būti ruošiamas su įvairiomis daržovėmis. Šiame recepte naudojami grybai. Jie troškinami pomidorų padaže su vištienos filė su įvairiais prieskoniais. Dėl jų patiekalas tampa aromatingesnis ir sotesnis, o marinuoti agurkai mėsai suteikia šiek tiek sūrumo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (42 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tatariškas azu su grybais Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite 30 sekundžių ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Tada sudėkite grybus ir nuolat maišydami troškinkite 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Tatariškas azu su grybais Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite smulkintą svogūną, smulkintą česnaką, marinuotus agurkus, pomidorų pastą, druską ir visus prieskonius. Viską išmaišykite. Uždenkite indą dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Išjunkite ugnį ir leiskite patiekalui pastovėti apie 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos