Publikavimo data: 2024-06-15
Tatariškas azu su grybais
Totorių patiekalas azu gali būti ruošiamas su įvairiomis daržovėmis. Šiame recepte naudojami grybai. Jie troškinami pomidorų padaže su vištienos filė su įvairiais prieskoniais. Dėl jų patiekalas tampa aromatingesnis ir sotesnis, o marinuoti agurkai mėsai suteikia šiek tiek sūrumo.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsos gabalėlius į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite 30 sekundžių ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Tada sudėkite grybus ir nuolat maišydami troškinkite 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite smulkintą svogūną, smulkintą česnaką, marinuotus agurkus, pomidorų pastą, druską ir visus prieskonius. Viską išmaišykite. Uždenkite indą dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Išjunkite ugnį ir leiskite patiekalui pastovėti apie 7 minutes.
Kategorijos