Publikavimo data: 2024-06-15
Tatariško stiliaus azu su bulvėmis
Tatariškas azu yra vienas iš tų patiekalų, kurie išlaikė savo išvaizdą. Šiandien prekybos centruose galima rasti jautienos, supjaustytos šiaudeliais ir parduodamos kaip azu. Gali būti daug totoriško azu variantų, tačiau pagrindinė patiekalo dalis yra ta pati - griežinėliais supjaustyta mėsa, bulvės ir pomidorų padažas.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apvoliokite juos paprikoje. Sudėkite filė į įprastą maišelį, užpilkite miltais ir kruopščiai suplakite. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite filė, kol paruduos.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą, grietinėlę, druską ir prieskonius. Supilkite vandenį ir gerai išmaišykite. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir dar kartą išmaišykite. Ant viršaus uždėkite kelis lauro lapelių lapelius ir 10 minučių troškinkite po dangčiu.
Kategorijos