Tatariško stiliaus azu su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tatariško stiliaus azu su jautiena

Patiekalas, kurį mėgsta visi! Jis labai sotus ir skanus. Jis gaminamas iš paprasčiausių ingredientų. Gero apetito!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną šiaudeliais.

Žingsnis 2

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 2
Supjaustykite griežinėliais vieną svogūną ir vieną marinuotą agurką.

Žingsnis 3

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 3
Katile įkaitinkite saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 4

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 4
Kepkite mėsą, kol įgaus raudoną plutelę.

Žingsnis 5

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 5
Sudėkite svogūnus ir pakepinkite 30 sekundžių, tada supilkite 1 puodelį vandens ir troškinkite uždengę 30 minučių.

Žingsnis 6

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 6
Įberkite druskos, pipirų ir 1 valgomąjį šaukštą pomidorų pastos, išmaišykite ir troškinkite.

Žingsnis 7

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 7
Padažas turi tapti raudonas, o vandens turi būti pakankamai (kaip sultinio). Tuo metu sudėkite agurką.

Žingsnis 8

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 8
Atskiroje keptuvėje po dangčiu 15 minučių kepkite bulves su druska ir pipirais.

Žingsnis 9

Tatariško stiliaus azu su jautiena Žingsnis 9
Į gilią lėkštę sudėkite keptas bulves, užpilkite sultiniu ir mėsa. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos