Publikavimo data: 2025-08-17
Tatariško stiliaus azu su jautiena
Patiekalas, kurį mėgsta visi! Jis labai sotus ir skanus. Jis gaminamas iš paprasčiausių ingredientų. Gero apetito!
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną šiaudeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite griežinėliais vieną svogūną ir vieną marinuotą agurką.
Žingsnis 3
Katile įkaitinkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 4
Kepkite mėsą, kol įgaus raudoną plutelę.
Žingsnis 5
Sudėkite svogūnus ir pakepinkite 30 sekundžių, tada supilkite 1 puodelį vandens ir troškinkite uždengę 30 minučių.
Žingsnis 6
Įberkite druskos, pipirų ir 1 valgomąjį šaukštą pomidorų pastos, išmaišykite ir troškinkite.
Žingsnis 7
Padažas turi tapti raudonas, o vandens turi būti pakankamai (kaip sultinio). Tuo metu sudėkite agurką.
Žingsnis 8
Atskiroje keptuvėje po dangčiu 15 minučių kepkite bulves su druska ir pipirais.
Žingsnis 9
Į gilią lėkštę sudėkite keptas bulves, užpilkite sultiniu ir mėsa. Gero apetito!
Kategorijos