Tatariško stiliaus veršienos azu keptuvėje multicooker pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tatariško stiliaus veršienos azu keptuvėje multicooker

Azu yra tradicinis totorių patiekalas, turintis daugybę skirtingų gaminimo variantų, tačiau dažniausiai keičiasi svarbiausias ingredientas - mėsa. Šiame recepte azu gaminamas iš veršienos ir gaunasi labai švelnus ir sotus. Dėl to, kad Azu gaminamas daugiafunkcinėje keptuvėje, jis tampa mažiau kaloringas ir sveikesnis, bet svarbiausia, kad užtrunka daug trumpiau nei klasikinis gaminimas. Rusų virtuvėje Azu kai kuriais atžvilgiais netgi primena įprastą kepsnį, tačiau turi savų vingrybių.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tatariško stiliaus veršienos azu keptuvėje multicooker Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į multicookerio indą įpilkite ½ augalinio aliejaus, įjunkite kepimo režimą ir kepkite mėsą 20-25 min. Tada nuvarvinkite, vėl sudėkite į dubenį ir 30 minučių įjunkite "troškinimo" režimą.

Žingsnis 2

Tatariško stiliaus veršienos azu keptuvėje multicooker Žingsnis 2
Mėsai apkepus, supilkite likusį aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir morkas ir kepkite 10-12 minučių. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus ir viską kartu pakepinkite.

Žingsnis 3

Tatariško stiliaus veršienos azu keptuvėje multicooker Žingsnis 3
Į mėsą ir daržoves supilkite pomidorų sultis, viską kepkite dar 7-8 minutes.

Žingsnis 4

Tatariško stiliaus veršienos azu keptuvėje multicooker Žingsnis 4
Bulves supjaustykite į 4-8 dalis ir sudėkite į mėsą su daržovėmis ir pomidorais. Įdėkite prieskonių, lauro lapą ir verdančio vandens, troškinkite 80-100 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos