Publikavimo data: 2024-06-08
Taukiniai lašiniai su daržovėmis
Šiame patiekale susipina skonių, vitaminų ir aromatų žvaigždynas - žiediniai kopūstai, raudonieji pipirai, pomidorai, morkos ir svogūnai. Patiekale gausu mineralinių medžiagų ir skaidulinių medžiagų, sveiko krakmolo ir riebalų. Sotus ir sotus, jis suburs šeimą ir draugus prie bendro stalo. Skonį subalansuoja grietinė, krapai ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje apkepkite gabalėliais pjaustytus lašinius, kol jie taps auksinės spalvos. 2-3 min. pakepinkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir mažais kubeliais supjaustytas morkas.
Žingsnis 2
Sudėkite žiedinius kopūstus, supjaustytus žiedynais, po 2-3 minučių sudėkite griežinėliais supjaustytas paprikas ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Keletą minučių pakepinkite maišydami.
Žingsnis 3
Sumažinkite ugnį ir į daržoves supilkite grietinę su visais prieskoniais. Jei skysčio nepakanka, įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 4
Kitoje keptuvėje apkepkite bulves kiaulės taukuose, kol jos iškeps iki pusės, ir sudėkite jas į keptuvę su daržovėmis. Išmaišykite, pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Palaikykite keptuvę po dangčiu 5 minutes.
Kategorijos