Tender boujenina Poltavos stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Tender boujenina Poltavos stiliumi

Švelni Poltavos boujenina - tai kepta kiauliena, įdaryta česnakais ir morkomis, įtrinta prieskoniais ir suvyniota į plonus taukų sluoksnius. Patiekalas pasižymi lengvu, švelniu skoniu ir pikantišku aromatu. Mėsa tirpsta burnoje ir palieka nenusakomą poskonį. Tinka pietums, bet gali būti ir užkandis.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
358 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
34 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tender boujenina Poltavos stiliumi Žingsnis 1
Paimkite morkas ir supjaustykite jas griežinėliais. Nulupkite česnaką ir perpjaukite jį pusiau, o tada kiekvieną skiltelę supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Tender boujenina Poltavos stiliumi Žingsnis 2
Mėsoje padarykite negilias skylutes ir užpildykite jas česnakų ir morkų gabalėliais. Tada pasūdykite ir įtrinkite maltais pipirais.

Žingsnis 3

Tender boujenina Poltavos stiliumi Žingsnis 3
Paimkite lašinius ir supjaustykite juos plonais griežinėliais. Tada iš visų pusių aptepkite mėsą.

Žingsnis 4

Tender boujenina Poltavos stiliumi Žingsnis 4
Įjunkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Įdėkite į kepimo rankovę suvyniotą mėsą ir kepkite 3 valandas. Kai mėsa bus paruošta, išimkite iš orkaitės ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos