Publikavimo data: 2024-06-08
Tender boujenina Poltavos stiliumi
Švelni Poltavos boujenina - tai kepta kiauliena, įdaryta česnakais ir morkomis, įtrinta prieskoniais ir suvyniota į plonus taukų sluoksnius. Patiekalas pasižymi lengvu, švelniu skoniu ir pikantišku aromatu. Mėsa tirpsta burnoje ir palieka nenusakomą poskonį. Tinka pietums, bet gali būti ir užkandis.
Žingsnis 1
Paimkite morkas ir supjaustykite jas griežinėliais. Nulupkite česnaką ir perpjaukite jį pusiau, o tada kiekvieną skiltelę supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Mėsoje padarykite negilias skylutes ir užpildykite jas česnakų ir morkų gabalėliais. Tada pasūdykite ir įtrinkite maltais pipirais.
Žingsnis 3
Paimkite lašinius ir supjaustykite juos plonais griežinėliais. Tada iš visų pusių aptepkite mėsą.
Žingsnis 4
Įjunkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Įdėkite į kepimo rankovę suvyniotą mėsą ir kepkite 3 valandas. Kai mėsa bus paruošta, išimkite iš orkaitės ir palikite pastovėti.
Kategorijos