Publikavimo data: 2024-06-08
Terijakio padaže troškinta kiauliena
Terijakio padaže troškinta kiauliena - puikus patiekalas visai šeimai. Terijakio padažas suteikia mėsai ypatingą, nepakartojamą skonį. Šis padažas populiarus japonų virtuvėje, jo pagrindas - sojų padažas. Kaip garnyras geriausiai tinka troškintos daržovės, ryžiai arba lengvos daržovių salotos. Pati mėsa gaunasi minkšta ir neįprasta, su tinkamai subalansuotu druskos ir saldumo kiekiu.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais kubeliais arba griežinėliais. Paruoškite marinatą. Sumaišykite du valgomuosius šaukštus aliejaus, 30 ml vandens ir du valgomuosius šaukštus terijakio padažo. Į tą pačią vietą suberkite trintą česnaką, druskos ir pipirų pagal skonį. Palikite mėsą marinuotis apie 2 valandas.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę supilkite likusį aliejų. Į keptuvę sudėkite mėsą ir kepkite, kol beveik iškeps.
Žingsnis 3
Į keptuvę su beveik išvirusia kiauliena įpilkite du šaukštus terijakio padažo. Dar 5 minutes troškinkite mėsą uždengę dangčiu.
Kategorijos