Terijakio padaže troškinta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Terijakio padaže troškinta kiauliena

Terijakio padaže troškinta kiauliena - puikus patiekalas visai šeimai. Terijakio padažas suteikia mėsai ypatingą, nepakartojamą skonį. Šis padažas populiarus japonų virtuvėje, jo pagrindas - sojų padažas. Kaip garnyras geriausiai tinka troškintos daržovės, ryžiai arba lengvos daržovių salotos. Pati mėsa gaunasi minkšta ir neįprasta, su tinkamai subalansuotu druskos ir saldumo kiekiu.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Terijakio padaže troškinta kiauliena Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais kubeliais arba griežinėliais. Paruoškite marinatą. Sumaišykite du valgomuosius šaukštus aliejaus, 30 ml vandens ir du valgomuosius šaukštus terijakio padažo. Į tą pačią vietą suberkite trintą česnaką, druskos ir pipirų pagal skonį. Palikite mėsą marinuotis apie 2 valandas.

Žingsnis 2

Terijakio padaže troškinta kiauliena Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Į keptuvę supilkite likusį aliejų. Į keptuvę sudėkite mėsą ir kepkite, kol beveik iškeps.

Žingsnis 3

Terijakio padaže troškinta kiauliena Žingsnis 3
Į keptuvę su beveik išvirusia kiauliena įpilkite du šaukštus terijakio padažo. Dar 5 minutes troškinkite mėsą uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos