Terijakio vištiena su ciberžole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Terijakio vištiena su ciberžole

Vištienos filė yra viena iš labiausiai paplitusių mėsos rūšių, ypač tiems, kurie laikosi dietos. Mėgstu eksperimentuoti, šiandien nusprendžiau į terijakio vištieną įberti ciberžolės ir šis patiekalas tapo mano ypatinga meile, o ciberžolė taip pat yra labai sveikas prieskonis!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Terijakio vištiena su ciberžole Žingsnis 1
Nuplaukite krūtį ir nusausinkite servetėle, kad ji būtų sausa.

Žingsnis 2

Terijakio vištiena su ciberžole Žingsnis 2
Jei įmanoma, krūtinėlę perpjaukite išilgai ir marinuokite, palikite 5 minutes.

Žingsnis 3

Terijakio vištiena su ciberžole Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ant sausos nepridegančios keptuvės.

Žingsnis 4

Terijakio vištiena su ciberžole Žingsnis 4
Kepkite po 5 minutes iš abiejų pusių uždengę dangčiu.

Žingsnis 5

Terijakio vištiena su ciberžole Žingsnis 5
Štai jums ir minkšta, aromatinga, švelni filė!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos