Publikavimo data: 2025-08-18
Terijakio vištiena su ciberžole
Vištienos filė yra viena iš labiausiai paplitusių mėsos rūšių, ypač tiems, kurie laikosi dietos. Mėgstu eksperimentuoti, šiandien nusprendžiau į terijakio vištieną įberti ciberžolės ir šis patiekalas tapo mano ypatinga meile, o ciberžolė taip pat yra labai sveikas prieskonis!
Žingsnis 1
Nuplaukite krūtį ir nusausinkite servetėle, kad ji būtų sausa.
Žingsnis 2
Jei įmanoma, krūtinėlę perpjaukite išilgai ir marinuokite, palikite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ant sausos nepridegančios keptuvės.
Žingsnis 4
Kepkite po 5 minutes iš abiejų pusių uždengę dangčiu.
Žingsnis 5
Štai jums ir minkšta, aromatinga, švelni filė!
Kategorijos