Teriyaki sparneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Teriyaki sparneliai

Beprotiškai skanūs sparneliai! Tinka vakarienei ir užkandžiui prie alaus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
25 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Teriyaki sparneliai Žingsnis 1
Sparnelius perpjaukite išilgai sausgyslių, paskutinę dalį išmeskite.

Žingsnis 2

Teriyaki sparneliai Žingsnis 2
Kepkite saulėgrąžų aliejuje apie 5 minutes.

Žingsnis 3

Teriyaki sparneliai Žingsnis 3
Sudėkite maltą imbierą, sausą česnaką. Įpilkite medaus, apie 3 šaukštus vandens.

Žingsnis 4

Teriyaki sparneliai Žingsnis 4
Įpilkite terijakio padažo. Taip pat sudėkite česnakus, susmulkintus presu.

Žingsnis 5

Teriyaki sparneliai Žingsnis 5
Troškinkite po dangčiu apie 15-20 minučių. Tada nuimkite dangtį ir 1-2 minutes palaikykite ant ugnies, kad pasišalintų drėgmės perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos