Tikroji abchazų adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Tikroji abchazų adžika

Šiandien gaminsime tikrą Kaukazo adžiką, kuriai būdingas aštrumas, sultingumas ir pikantiškas skonis! Pats žodis "ajika" yra abchazų kilmės ir verčiamas kaip "druska". Adžika gali būti naudojama kaip į pastą panašus prieskonis - dedamas į sriubas, mėsos, paukštienos ir net žuvies marinatus. Adžika suteikia patiekalui nuostabų skonį ir puikų aromatą!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Tikroji abchazų adžika Žingsnis 1
Česnakų galvutes ir aitriąsias paprikas suberkite į maišytuvo dubenį.

Žingsnis 2

Tikroji abchazų adžika Žingsnis 2
Nupjaukite žalumynų kotelius ir sudėkite juos į dubenį su daržovėmis. Į maišytuvą įpilkite šiek tiek verdančio vandens.

Žingsnis 3

Tikroji abchazų adžika Žingsnis 3
Mišinį gerai išplakite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Tikroji abchazų adžika Žingsnis 4
Gautą adžiką supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliu. Stiklainius reikėtų iš anksto sterilizuoti. Abchazijos adžiką laikykite vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos