Tinginio vištienos krūtinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Tinginio vištienos krūtinėlė

Skanus ir sveikas patiekalas iš vištienos krūtinėlės ir labai nedidelio kiekio produktų. Dėl grietinės ir česnakų padažo mėsa būna minkšta ir sultinga. Kad patiekalas maksimaliai įsigertų į marinatą, marinuokite jį vieną dieną šaldytuve. Žinoma, jei reikia, paukštieną galite marinuoti trumpiau.
Gaminimo laikas
1520 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginio vištienos krūtinėlė Žingsnis 1
Padarykite įstrižus pjūvius abiejose filė pusėse, vos ne ties viduriu. Atidėkite mėsą į šalį ir paruoškite padažą.

Žingsnis 2

Tinginio vištienos krūtinėlė Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir supilkite jį į grietinę. Į grietinės padažą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tinginio vištienos krūtinėlė Žingsnis 3
Krūtinėles tolygiai aptepkite grietinės ir česnakų padažu. Kiekvieną atskirai suvyniokite į maistinę plėvelę ir 24 val. padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Tinginio vištienos krūtinėlė Žingsnis 4
Po dienos išvyniokite ir nuimkite foliją. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite krūtinėles. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 40-45 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos