Publikavimo data: 2024-03-23
Tinginių įdaryti kopūstai
Visi, kurie kada nors gamino tinginių įdarytus kopūstus, žino, kad jie nėra tokie tinginiai. Tačiau juos vis tiek lengviau paruošti nei klasikinius, kai faršas suvyniojamas į kopūsto lapą. Taigi pasiruoškite šį žingsnis po žingsnio pateiktą tinginių įdarytų kopūstų receptą ir iš karto pasiruoškite pietus kelioms dienoms: receptas skirtas 6 porcijoms.
Žingsnis 1
Sumaišykite kopūstus, maltą mėsą, ryžius, svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Suformuokite apvalius kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Įkaitintame augaliniame aliejuje iki pusės apkepkite įdarytus kopūstus, tada sudėkite juos į kepimo indą ir užpilkite kečupo ir grietinės mišiniu.
Žingsnis 4
Įdarytus kopūstus kepkite 180 °C temperatūroje 40-50 minučių.
Žingsnis 5
Įdarytus kopūstus patiekite karštus.
Kategorijos