Tinginių įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Tinginių įdaryti kopūstai

Visi, kurie kada nors gamino tinginių įdarytus kopūstus, žino, kad jie nėra tokie tinginiai. Tačiau juos vis tiek lengviau paruošti nei klasikinius, kai faršas suvyniojamas į kopūsto lapą. Taigi pasiruoškite šį žingsnis po žingsnio pateiktą tinginių įdarytų kopūstų receptą ir iš karto pasiruoškite pietus kelioms dienoms: receptas skirtas 6 porcijoms.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Sumaišykite kopūstus, maltą mėsą, ryžius, svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Suformuokite apvalius kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Įkaitintame augaliniame aliejuje iki pusės apkepkite įdarytus kopūstus, tada sudėkite juos į kepimo indą ir užpilkite kečupo ir grietinės mišiniu.

Žingsnis 4

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 4
Įdarytus kopūstus kepkite 180 °C temperatūroje 40-50 minučių.

Žingsnis 5

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 5
Įdarytus kopūstus patiekite karštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos