Tinginių įdaryti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Tinginių įdaryti kopūstai

Visi, kurie kada nors gamino tinginių įdarytus kopūstus, žino, kad jie nėra tokie tinginiai. Tačiau juos vis tiek lengviau paruošti nei klasikinius, kai faršas suvyniojamas į kopūsto lapą. Taigi pasiruoškite šį žingsnis po žingsnio pateiktą tinginių įdarytų kopūstų receptą ir iš karto pasiruoškite pietus kelioms dienoms: receptas skirtas 6 porcijoms.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 1
Sumaišykite kopūstus, maltą mėsą, ryžius, svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 2
Suformuokite apvalius kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 3
Įkaitintame augaliniame aliejuje iki pusės apkepkite įdarytus kopūstus, tada sudėkite juos į kepimo indą ir užpilkite kečupo ir grietinės mišiniu.

Žingsnis 4

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 4
Įdarytus kopūstus kepkite 180 °C temperatūroje 40-50 minučių.

Žingsnis 5

Tinginių įdaryti kopūstai Žingsnis 5
Įdarytus kopūstus patiekite karštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos