Publikavimo data: 2025-08-18
Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą
Geriausias patiekalas, buvau šokiruota skonio, jis toks švelnus ir skanus, kad visą keptuvę suvalgei per du kąsnius.
Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite ir nuplaukite po šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Nuplautus kopūstus užpilkite vandeniu, sudėkite ant viryklės ir įberkite druskos.
Žingsnis 3
Tuo pačiu metu pradėkite virti ryžius.
Žingsnis 4
Kai kopūstai išvirs, nusunkite vandenį, sudėkite žalią maltą mėsą ir palaukite, kol ryžiai išvirs.
Žingsnis 5
Kai ryžiai išvirs, sudėkite juos į kopūstus ir sumalkite.
Žingsnis 6
Taip pat įmuškite kiaušinį ir pradėkite maišyti.
Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite aliejų ir pradėkite kaitinti.
Žingsnis 8
Suformuokite vienodo dydžio mėsos kukulius ir dėkite į keptuvę, kepkite apie 10 minučių uždengę dangčiu.
Žingsnis 9
Kai mūsų tinginių įdaryti kopūstai iškeps, viską užpilkite grietinėle ir kepkite dar apie 5 minutes.
Kategorijos