Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą

Geriausias patiekalas, buvau šokiruota skonio, jis toks švelnus ir skanus, kad visą keptuvę suvalgei per du kąsnius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 1
Kopūstus smulkiai supjaustykite ir nuplaukite po šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 2
Nuplautus kopūstus užpilkite vandeniu, sudėkite ant viryklės ir įberkite druskos.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 3
Tuo pačiu metu pradėkite virti ryžius.

Žingsnis 4

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 4
Kai kopūstai išvirs, nusunkite vandenį, sudėkite žalią maltą mėsą ir palaukite, kol ryžiai išvirs.

Žingsnis 5

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 5
Kai ryžiai išvirs, sudėkite juos į kopūstus ir sumalkite.

Žingsnis 6

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 6
Taip pat įmuškite kiaušinį ir pradėkite maišyti.

Žingsnis 7

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite aliejų ir pradėkite kaitinti.

Žingsnis 8

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 8
Suformuokite vienodo dydžio mėsos kukulius ir dėkite į keptuvę, kepkite apie 10 minučių uždengę dangčiu.

Žingsnis 9

Tinginių įdaryti kopūstai grietinėlės padaže pagal specialų receptą Žingsnis 9
Kai mūsų tinginių įdaryti kopūstai iškeps, viską užpilkite grietinėle ir kepkite dar apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos