Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais - istorija apie skanų ir gana greitą patiekalą. Tokį įdarytą kopūstą galima kepti orkaitėje, troškinti keptuvėje arba siųsti į multivarką. Įdarytiems kopūstams rinkitės kiaulienos ir jautienos faršą. Jei norite, galite naudoti vienos rūšies mėsą. Geriausia maltinukus gaminti patiems, kad būtų pasitikima jų kokybe. Kalbant apie ryžius, šiam patiekalui tinka bet kokios rūšies. Kad tinginių įdaryti kopūstai būtų sultingesni, jie įdaryti pomidorų pastos arba grietinės padažu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Nuplautus ryžius sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. 200 g ryžių reikės 400 ml vandens. Uždenkite puodą dangčiu, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite vandenį. Tada sumažinkite ugnį ir virkite 10-15 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite ryžiams atvėsti.

Žingsnis 2

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite susmulkintus svogūnus. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės ir paruduos.

Žingsnis 3

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, ryžius, svogūnus ir kopūstus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Suformuokite ir iškepkite įdarytus kopūstus. Kepimo formą patepkite aliejumi, sudrėkinkite rankas, suformuokite apvalius arba ovalius įdarytus kopūstus ir sudėkite juos į formą. Įdarytus kopūstus įdarykite pomidorų pasta. Dėkite į įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos