Publikavimo data: 2024-05-25
Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais
Tinginių įdaryti kopūstai su raugintais kopūstais - istorija apie skanų ir gana greitą patiekalą. Tokį įdarytą kopūstą galima kepti orkaitėje, troškinti keptuvėje arba siųsti į multivarką. Įdarytiems kopūstams rinkitės kiaulienos ir jautienos faršą. Jei norite, galite naudoti vienos rūšies mėsą. Geriausia maltinukus gaminti patiems, kad būtų pasitikima jų kokybe. Kalbant apie ryžius, šiam patiekalui tinka bet kokios rūšies. Kad tinginių įdaryti kopūstai būtų sultingesni, jie įdaryti pomidorų pastos arba grietinės padažu.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Nuplautus ryžius sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. 200 g ryžių reikės 400 ml vandens. Uždenkite puodą dangčiu, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite vandenį. Tada sumažinkite ugnį ir virkite 10-15 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite ryžiams atvėsti.
Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite susmulkintus svogūnus. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės ir paruduos.
Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, ryžius, svogūnus ir kopūstus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Suformuokite ir iškepkite įdarytus kopūstus. Kepimo formą patepkite aliejumi, sudrėkinkite rankas, suformuokite apvalius arba ovalius įdarytus kopūstus ir sudėkite juos į formą. Įdarytus kopūstus įdarykite pomidorų pasta. Dėkite į įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
Kategorijos