Tinginių lavašas achma su varške, sūriu ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tinginių lavašas achma su varške, sūriu ir žolelėmis

Achma yra nacionalinis gruzinų pyragas su sūriu. Šiandien gaminsime paprastą achmos versiją iš pitos duonos. Liesa achma - puikus greitų, sočių ir skanių pusryčių variantas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Tinginių lavašas achma su varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 1
Virtuvinėmis žirklėmis pitą supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Tinginių lavašas achma su varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Tinginių lavašas achma su varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 3
Sumaišykite varškę, kiaušinį, pieną, žoleles. Sudėkite sūrį, pitos duoną, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Tinginių lavašas achma su varške, sūriu ir žolelėmis Žingsnis 4
Kepkite ant nepridegančios keptuvės po 3-5 minutes iš kiekvienos pusės uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, sūrio užkandžiai, achma, tingūs naujieji metai, receptų knyga

Kategorijos