Publikavimo data: 2025-08-17
Tingūs barščiai su jautiena
Vienas paprasčiausių visų mėgstamiausio patiekalo receptų, galima sakyti, net pats tingiausias receptas.
Žingsnis 1
Puode virkite jautieną su kaulais, kol suminkštės 1 val. Paruoškite visus ingredientus: smulkiai supjaustykite svogūną, burokėlius ir morkas sutarkuokite vidutine tarka, kopūstus smulkiai supjaustykite, nuluptas morkas smulkiai supjaustykite (tam tikslui pomidorus iš pradžių nuplikykite verdančiu vandeniu).
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje troškinkite visas daržoves, kol jos pusiau išvirs, ir sudėkite jas tokia tvarka: svogūnus, česnakus, morkas, burokėlius, pomidorus, kopūstus.
Žingsnis 3
Atidėkite paruoštą mėsą į šalį. Į sultinį įpilkite keptuvę ir baršovką (daržovių mišinį barščiams).
Žingsnis 4
Atskirkite mėsą nuo kaulo, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą.
Žingsnis 5
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, lauro lapą.
Žingsnis 6
Virkite, kol bulvės bus paruoštos.
Kategorijos