Tingūs barščiai su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tingūs barščiai su jautiena

Vienas paprasčiausių visų mėgstamiausio patiekalo receptų, galima sakyti, net pats tingiausias receptas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Tingūs barščiai su jautiena Žingsnis 1
Puode virkite jautieną su kaulais, kol suminkštės 1 val. Paruoškite visus ingredientus: smulkiai supjaustykite svogūną, burokėlius ir morkas sutarkuokite vidutine tarka, kopūstus smulkiai supjaustykite, nuluptas morkas smulkiai supjaustykite (tam tikslui pomidorus iš pradžių nuplikykite verdančiu vandeniu).

Žingsnis 2

Tingūs barščiai su jautiena Žingsnis 2
Atskirame dubenyje troškinkite visas daržoves, kol jos pusiau išvirs, ir sudėkite jas tokia tvarka: svogūnus, česnakus, morkas, burokėlius, pomidorus, kopūstus.

Žingsnis 3

Tingūs barščiai su jautiena Žingsnis 3
Atidėkite paruoštą mėsą į šalį. Į sultinį įpilkite keptuvę ir baršovką (daržovių mišinį barščiams).

Žingsnis 4

Tingūs barščiai su jautiena Žingsnis 4
Atskirkite mėsą nuo kaulo, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą.

Žingsnis 5

Tingūs barščiai su jautiena Žingsnis 5
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, lauro lapą.

Žingsnis 6

Tingūs barščiai su jautiena Žingsnis 6
Virkite, kol bulvės bus paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos