Publikavimo data: 2024-09-17
Tingus chačapuri pagal mamos receptą
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Labai greitas, sotus ir, svarbiausia, skanus tingus khachapuri nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Sumalkite varškę, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 4
Paruoškite tešlą: dubenyje išplakite kiaušinį, cukrų ir druską. Supilkite pieną, persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 5
Į tešlą suberkite žoleles, varškę, sūrį, prieskonius ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių ant silpnos ugnies po 5 minutes.
Kategorijos