Publikavimo data: 2024-02-04
Tingus khachapuri keptuvėje receptas
Jei paprašytumėte įvardyti bent 3 patiekalus, kurie jums asocijuojasi su Gruzija, chačapuri tikriausiai atsidurtų šiame sąraše. Yra kelios šio skanaus plokštainio gaminimo taisyklės. Pirma, turite būti geros nuotaikos, nes tik su gera nuotaika galima pagaminti ką nors tikrai skanaus. Antra, sūrio turi būti tiek pat, kiek ir tešlos, kaip mūsų recepte.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir persijokite miltus. Kiaušinį išplakite su muilu ir šiltu vandeniu.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite sūrį, grietinę, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius, persijotus miltus ir išminkykite minkštą, lipnią tešlą.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos