Publikavimo data: 2025-08-17
Tingus Kijevo stiliaus kotletas
Pagal tradicinį receptą vištienos filė vyniotinis įdarytas sviestu ir prieskoninėmis žolelėmis, o ant viršaus padengtas traškia plutele. Tačiau siūlau išbandyti tinginį variantą ir esu tikra, kad liksite patenkinti!
Žingsnis 1
Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sutrinkite duoną blenderiu, kad gautųsi trupiniai, bet ne dulkės.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį ir supjaustykite sviestą gabalėliais.
Žingsnis 4
Pradėkite ruošti kotletus: apvoliokite sūrį ir sviestą maltoje mėsoje, pamirkykite kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite ant kepimo skardos.
Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą orkaitę 180 °C temperatūroje ir kepkite apie 35-40 minučių, kol paruduos. Paragaukite pagal savo orkaitę.
Kategorijos