Publikavimo data: 2024-06-22
Tingus lavašas chačapuri
Tingus lavašas chačapuri yra puikus receptas, kai norite skaniai pavalgyti, bet ir greitai. Švelnus, kreminio skonio sūris su varške ir žolelėmis traškioje pitoje su auksine plutele - puikus pasirinkimas ir užkandžiams, ir vakarienei.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį ir sutrinkite šakute. Įdėkite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į varškės masę. Smulkiai supjaustykite žoleles ir suberkite į dubenį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Pitą supjaustykite 10 cm gabalėliais. Vieną kraštą sulenkite į trikampį ir šalia trikampio dėkite įdarą. Suvyniokite, kad gautųsi trikampis.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų. Kepkite trikampėlius po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos