Tingus lavašas chačapuri pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Tingus lavašas chačapuri

Tingus lavašas chačapuri yra puikus receptas, kai norite skaniai pavalgyti, bet ir greitai. Švelnus, kreminio skonio sūris su varške ir žolelėmis traškioje pitoje su auksine plutele - puikus pasirinkimas ir užkandžiams, ir vakarienei.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tingus lavašas chačapuri Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį ir sutrinkite šakute. Įdėkite kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Tingus lavašas chačapuri Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į varškės masę. Smulkiai supjaustykite žoleles ir suberkite į dubenį. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Tingus lavašas chačapuri Žingsnis 3
Pitą supjaustykite 10 cm gabalėliais. Vieną kraštą sulenkite į trikampį ir šalia trikampio dėkite įdarą. Suvyniokite, kad gautųsi trikampis.

Žingsnis 4

Tingus lavašas chačapuri Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų. Kepkite trikampėlius po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos